Hlavní obsah
Článek

Herečka a modelka Bára Mottlová (37) patří mezi největší lákadla českého showbyznysu. A není divu. Sexy blondýnka zraje jako víno, což pravidelně několikrát do roka předvede před objektivem profesionálního fotografa.

První letošní focení už má Bára za sebou. A opět se povedlo. „Čím jsem starší, tím si připadám ženštější a atraktivnější. Nevím, jestli to dělají mé plné ženské tvary, nebo právě ty zkušenosti. Asi ne nadarmo se říká, že žena, která ví, co chce, je opravdu přitažlivá,“ řekla Super.cz Bára, která pózovala před objektivem fotografa Dalibora Konopáče.

Při pohledu na sexy snímky Báry v tělovém body, ve kterém předvedla nejen plný dekolt, ale i dokonalé nohy, je až k podivu, že je single. Není totiž žádným tajemstvím, že konečně zatoužila po rodině, a tudíž i po partnerovi pro život. „Myslela jsem, že po ženách, které touží po rodině, v mužském pokolení neštěkne pořádně asi pes, ale ohromně mě překvapil ten neskutečný zájem nápadníků, když to vyšlo najevo,“ prozradila herečka pobaveně.

„Ale rozhodně se do vdavek vůbec neženu. Mám dost svých projektů, aktivit a nápadů. Dlouho jsem taky nebyla nikde v zahraničí. Však on se ten pravý objeví ve správný čas,“ dala Bára ve známost, že její biologické hodiny ještě na poplach nebijí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám