Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cristiano Ronaldo (39) se už zanedlouho stane šestinásobným otcem. Pokud má jen chvilku volna, kterou mu fotbalová kariéra dovolí, tráví ji s rodinou. S tou nyní vyrazil do Dubaje.

„Děkuji Dubaji za krásné časy a poskytnutí těch nejlepších chvil s rodinou. Je to můj druhý domov a moje rodina je vděčná za vřelé přijetí a štědrost vašich krásných lidí,“ napsal k fotce, kde ho obklopují jeho čtyři děti a těhotná přítelkyně Ronaldo.

Georgina Rodríguez (30) se poprvé od oznámení těhotenství více odhalila v bikinách je krásně vidět její bříško, ve kterém nosí dvojčata. Rodina je pro oba základ, což nyní více odtajnila i minisérie I am Georgina na Netflixu, která prozrazuje více ze soukromí tohoto páru.

Georgina porodila jejich dceru Alanu (4) a zároveň je matkou dalších Ronaldových dětí, které fotbalistovi přivedla na svět náhradní matka. Nejstaršímu synovi Cristianovi Juniorovi bude letos v červnu 12 let a dvojčata Mateo a Eva oslaví ve stejném měsíci 5. narozeniny.

Reklama

Další články

Načítám