Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pavel z nové kutilské show Dream team - Mistři dílny je talentovaný restaurátor, kovář, truhlář, ale i hodinář v jedné osobě. Je schopný vyrobit skoro všechno, třeba i erotické pomůcky, jak jsme nyní zjistili.

Pavel pracuje s partou kamarádů v kovárně, kde se specializují na výrobu nožů z nejrůznějších exotických materiálů, například z mamutoviny nebo meteorického železa. Ale protože mají chlapci bujnou fantazii, začali tvořit i jiné zajímavé výrobky.

„My jsme tady samí kluci, děláme si ze všeho srandu, a tak nás jednou napadlo: Hele, uděláme anální kolíky! A tak jsme je udělali. Na soustruhu je to vlastně jednoduché a hotové za chvilku,“ překvapil Pavel.

Erotické pomůcky se u zákazníků velmi rychle ujaly. „Kolíky se docela prodávají, zájem o ně je zejména v Itálii,“ říká kovář, který se svými kolegy z Futuron Forge prodává výtvory také na eshopu, tudíž jejich klientelu tvoří nejen tuzemští zákazníci.

Podívejte se v ukázce na jeden z Pavlových výtvorů.

Reklama

Další články

Načítám