Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krátce na to, co Tomáš Řepka (50) podepsal smlouvu s SK Dynamo začala jeho partnerka Vlaďka Erbová (42) plánovat stěhování rodiny do Českých Budějovic.

„Podle nějakého plátku jsem se prý nechala slyšet, že jsou Budějovice zapadákov. To jsem ale rozhodně nikdy neřekla. Já se tam moc těším, je to krásné město," dementuje mediální smyšlenky Erbová. Sexy modelka je sice v pokročilém stádiu těhotenství, konkrétně ve třicátém týdnu, ale na plánované stěhování má prý plno sil.

Podle informací, které prosákly z českobudějovické realitky, se v současné době rodinka rozhoduje mezi řadovým rodinným domkem na periferii a bytem v činžáku po rekonstrukci. „Nepotřebujeme obrovskou haciendu s bazénem. Chceme jen něco menšího," říká Vlaďka.

Modelka s dcerou hodlá nadále zůstat v rodinném sídle v Černošicích, protože dcera Erbové příští rok nastupuje do školy. „Viktorce chci zachovat původní režim. Navíc v našem původním bydlišti chodí na keramiku, angličtinu, plavání a brzy začne jezdit na koni. Do Budějovic proto budeme jezdit na prodloužené víkendy," říká kráska.

Řepka s rodinou prý nehledá žádné přepychové obydlí. „Jde mi hlavně o to, aby tam byla parkovací místa pro dvě auta, dobrá pračka a zařízená kuchyň," říká Vlaďka. Poslední podmínka je pro Erbovou velmi důležitá. V posledních měsících si totiž Tomáš zvykl na domácí stravu a tak Vlaďka tráví v kuchyni převážnou část dne. „Láska prochází žaludkem. To říkala i moje babička,“ směje se Erbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám