Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro nafocení své nové kolekce si Zuzana Lešák Černá vybrala Dominiku Branišovou (29). Partnerku Jaromíra Jágra si návrhářka vyhlédla na sociálních sítích či v médiích. Obě si okamžitě padly do noty.

„Už tenkrát na mě působila jako sympatický člověk. Říkala jsem si, že bude fajn holka. Rozhodla jsem se ji oslovit a už přes zprávy jsme přišli na to, že jsme naladěné na stejnou vlnu,“ popisuje začátek spolupráce návrhářka.

Z pracovní spolupráce se vyklubalo přátelství. „Přijela za mnou do Plzně. Navštívila mě dokonce doma. Své dlouhodobé spolupráce mám nastavené na bázi přátelství. Potřebuji, abychom si rozuměli lidsky,“ dodala designérka. „Už spolu plánujeme nějaký holčičí večer po práci,“ dala Lešák Černé za pravdu Branišová.

Partnerka známého hokejisty zatím obléká spíše modely navržené pro volný čas. S ohledem na svůj denní program, kdy tráví spoustu času s partnerem hokejistou na zimních stadionech, potřebuje spíš pohodlnější kousky. „Bude vybavená arsenálem slušivých sofistikovaných modelů, ale doba je taková, že jsme bohužel taky často doma, tak dostane i teplákovku,“ řekla s úsměvem návrhářka, která modelku na focení oblékla do svatebních šatů. „Nemusela jsem ji dlouho přemlouvat. Asi každá z nás chce takové šaty obléknout minimálně v salonu nebo při takové příležitosti, jako je focení,“ usmívala se Lešák Černá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám