Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Emma Thompson (62) uvedla, že točit nahou scénu v 62 letech pro ni bylo velkou výzvou. Čekala ji ve filmu Good Luck to You, Leo Grande, který měl o víkendu premiéru na filmovém festivalu Sundance.

Thompson uvedla, že s hereckým partnerem Darylem McCormackem (29) zkoušeli nazí, svlečená prý byla i režisérka Sophie Hyde. Přípravu nepodcenili.

„Sophie, Daryl a já jsme scénu zkoušeli úplně nazí a bavili jsme se o našich tělech, o našem vztahu k tělu, kreslili jsme je a diskutovali o tom, co nás trápí i o tom, co na sobě naopak máme rádi, popisovali jsme těla ostatních,“ řekla Thompson webu Entertainment Weekly.

„Stála sama před zrcadlem a svlékla si župan,“ popsala postavu Nancy, ovdovělou učitelku, která si najme escort (McCormack) v naději, že poprvé dosáhne orgasmu.

Herečka hovořila také o nárocích, které jsou na ženy kladené. Nic se podle ní ve filmovém byznysu nezměnilo.

„To, že bychom měly být štíhlé, je stejné jako vždycky, vlastně v určitém smyslu ještě horší,“ uvedla. „Můj věk je výzvou, protože lidé nejsou zvyklí vídat na obrazovkách neopečovávaná těla,“ dodala herečka známá z filmů Láska nebeská, Kouzelná chůva Nanny McPhee, Já, legenda, Zachraňte pana Bankse nebo Cruella.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám