Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dakota Johnson (34) byla hostem pořadu The Late Late Show with James Corden a oblékla velmi krátké šaty od návrhářky Magdy Butrym. Nejen že jí koukaly celé nohy, ale když se posadila, chvíli to vypadalo, že ukáže i víc.

Pohotový moderátor proto nabídl herečce sako, aby se mohla zakrýt. Ta nabídku ale s úsměvem odmítla se slovy: „Jsem v pohodě. Nic, co by už ostatní neviděli.“

Odpovědí pobavila Cordena i diváky. Herečka narážela na svou roli v sérii 50 odstínů, kde ukázala snad úplně všechno. Fanoušci tak její křivky dobře znají. Ve filmech se nebojí odhalit, polonahé tělo předvedla i v nejnovějším dramatu Temná dcera, které je ke zhlédnutí na Netflixu, občas jsou ale i jí nahé scény nepříjemné.

„Někdy je to těžké. Jsou dny, kdy se prostě nechci svlékat,“ přiznala v rozhovoru pro magazín W. „Jenom proto, že vypadám určitým způsobem, neznamená to, že nemám city,“ nechala se slyšet.

Že by k takovým scénám využila dublérku, ale nehrozí. „Připadalo by mi, že něco dělám napůl. Když jsem na tu práci kývla, budu ji dělat na 100 % a dám do toho všechno,“ uvedla k pikantním scénám z 50 odstínů v minulosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám