Hlavní obsah
Článek

Miss ČR z roku 1999, modelka Helena Houdová (44), která je známá svým alternativním způsobem života, září štěstím. Z vězení totiž propustili jejího exmanžela, podnikatele Omara Amanata.

Ten si v USA odpykával desetiletý trest za podvody, který mu byl po čtyřech letech zkrácen. Hned po jeho propuštění za ním Houdová odletěla i s jejich společnými dětmi – Darienem (13), Daveedem Jakubem (10) a Deiou (8), s nimiž žije na indonéském ostrově Bali.

Pro děti to prý bylo velké překvapení. „Po čtyřech letech tvrdých životních lekcí a darů, které jsme v těchto momentech tmy našli jako rodina, po prožité bolesti a oddělení, jsme znovu propojeni. Nechť se jako lidstvo společně procházíme životem spolu a vedeme se domů - z ega a falešných identit do svých srdcí. Moje úžasné děti mají svého tátu zpět. Pláču a děkuju,“ nechala se slyšet někdejší královna krásy, jež po rozvodu Omarovi odpustila i jeho tehdejší nevěry.

Ty prý pramenily z jeho závislostí na sexu. Omar prý děti za čtyři roky viděl pouze jednou během jejich jediné návštěvy ve vězení. Setkání tak muselo být hodně dojemné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám