Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Katey Sagal slaví dnešním dnem 68. narozeniny. Většina si ji pamatuje hlavně jako Peggy ze seriálu Ženatý se závazky, blýskla se ale například i v seriálech Zákon gangu, 8 jednoduchých pravidel a její hlas můžete slýchat i v originálním znění Futuramy.

Katey se stále zotavuje po ošklivé autonehodě, která se stala v říjnu loňského roku. Když přecházela silnici, srazil ji elektromobil. Neutrpěla naštěstí vážná zranění, z nemocnice ji propustili hned následující den, ovšem s berlemi.

Ty už naštěstí nepotřebuje, k chůzi ale stále používá hůlku. Není jasné, jaké zranění utrpěla, ale neprodleně po propuštění z nemocnice už na sociální síti vtipkovala, že se musí dát rychle dohromady, aby mohla vydělávat.

A v práci zjevně nepolevila. Diváci ji mohli v poslední době vidět v seriálech Rebel, The Connors nebo Smrt nás spojí, kde se znovu potkala se svou seriálovou dcerou z Ženatého se závazky, herečkou Christinou Applegate.

Reklama

Další články

Načítám