Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patří k nejznámějším modelkám nejen své generace a byla první ženou, která se víckrát po sobě (v letech 1979, 1980 a 1981) objevila na titulce plavkového vydání magazínu Sports Illustrated. Naposledy pro slavný časopis fotila v roce 2017. Američanka Christie Brinkley se modelingu věnuje i ve svých 67 letech a je důkazem toho, že věk je jen číslo.

Aktuálně si užívá dovolenou, kterou tráví na ostrovech Turks a Caicos s dcerou Sailor (23) a synem Jackem (26), odkud fanouškům poslala pozdrav v černých bikinách. A vypadá bezvadně.

Za fantastickou figuru prý vděčí především procházkám se psy. „Mí psi a já se cítíme nejlépe, když den začneme krátkým během, nejlépe venku. Je to zajímavější pro psy a já zapojím víc svalů na nohou než při běhu na trenažéru,“ svěřila.

Do nového roku vstoupila Christie plná elánu. Má v plánu se naučit nový cizí jazyk, hodně se smát, zpívat a tančit. „A to mi pomůže, abych se znovu vešla do kalhot,“ říká energická blondýnka.

„Také budu komunikovat s přírodou, v jednotě se stromy, dotýkat se hvězd a plavat v mořích. Budu na vše nahlížet z té lepší strany a budu dobrou přítelkyní. Vím, že nikdy není pozdě začít,“ motivuje své fanoušky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám