Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda sociálních sítí, která si říká Kactus Kutie, se rozhodla rozjet netradiční podnikání. Přes internet prodává svou moč a slušně ji to živí.

Vše začalo v roce 2016, když si vynalézavá fotografka řekla, že bude točit videa pro dospělé, na nichž močí. To se chytlo, a tak svou nabídku později rozšířila. Protože zákazníci moč poptávali, začala ji prodávat. Zhruba 90 ml u ní pořídí za 1500 korun, ale pokud mají zájem o větší množství najednou, ochotně jim sleví.

Kutie prozradila, že klienti mají pro její moč mnoho využití, jeden si z ní dokonce udělal nanuk. „Prodávám jim k tomu i videa, aby věděli, jak produkt vznikal,“ nechala se slyšet.

Většinu zákazníků prý nejvíc překvapuje, jak dlouho vydrží Kutie močit. „Mám mnoho videí, na nichž močím pět až deset minut v různých pozicích. Předtím většinou vypiji dva velké hrnky čaje nebo vody,“ popsala.

Tvrdí o sobě, že má velmi odolný močový měchýř, a o své zdraví se nestrachuje. Párkrát do měsíce se prý měchýř lehce zatížit nebojí.

Kutie není jedinou hvězdou sociálních sítí s podobně bizarním podnikatelským záměrem. Influencerka s českými kořeny Stephanie Matto vydělávala jmění prodejem svých pšouků. Business se jí ale bohužel krutě vymstil. Nedávno ji hospitalizovali, protože vypouštěla příliš mnoho plynů.

Kutie vykonává potřebu v nejrůznějších lokalitách, aby obsah videí zákazníkům co nejvíc osvěžila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám