Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký herec Matt LeBlanc (44) známý především jako Joye Tribbiani ze seriálu Přátelé má svůj vlasový porost již téměř celý šedivý a je víc sexy, než kdy dřív! V pondělí se ve výrazné červené mikině a slunečních brýlích objevil na letišti v Los Angeles. Dobře naladěný LeBlanc se nenechal vykolejit paparazzi a úsměvem i zdviženým palcem naznačil svou přátelskou povahu.

LeBlanc se po natáčení Přátel uchytil v dalším seriálu, který mu byl ušitý přímo na míru - v roli Joyeho Tribbiani pokračoval i v dalším sitkomu s příznačným názvem Joye, ale podobně kultovní jako Přátelé se rozhodně nestal. Jeho posledním počinem je seriál natáčený v minulém roce nazvaný Epizody. Matt si v minulosti zahrál rovněž ve filmech Charlieho andílci a následně Charlieho andílci: Na plný pecky, dále ve snímcích Ed, Ztraceni ve vesmíru či Komando v sukních.

Z manželství s Melissou McKnight má Matt sedmiletou dceru Marinu. V roce 2006 se dvojice rozvedla. Matt nyní chodí s herečkou ze seriálu Joey Andreou Anderson.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám