Hlavní obsah
Článek

Diváci se konečně dočkali druhé řady populárního seriálu Euforie. HBO ji uvedla 10. ledna a fanoušci na ni čekali přes dva roky. Hlavní hvězda, zpěvačka Zendaya (27), si zopakovala roli drogově závislé studentky Rue a těsně před uvedením varovala diváky, aby se do seriálu nepouštěli, pokud nejsou v nejlepším rozpoložení.

„Tahle série, možná víc než předchozí, je velmi emocionální a řeší témata, která může být těžké sledovat. Je pouze pro vyzrálé diváky a prosím, zhlédněte ji pouze, pokud se na to cítíte. Dbejte na své zdraví a vězte, že jste milováni a cítím vaši podporu,“ vzkázala prostřednictvím sociálních sítí.

Zendaya si za roli v loňském roce vysloužila svou první cenu Emmy a zároveň se zapsala do historie jako nejmladší vítězka v kategorii.

Na slavnostním uvedení druhé série se herečka blýskla v šatech od Valentina a byla velmi okouzlující. V roli narkomanky Rue ji diváci takhle vyfintěnou nevídají.

Zendaya má za sebou skvělý rok. Uvedla hned tři úspěšné snímky. Kritiky opěvované netflixové drama Malcolm & Marie, sci-fi podle herní předlohy Dunu a kino hit Spider-Man: Bez domova, který se stal druhou nejvýdělečnější marvelovkou vůbec.

Na slavnostní uvedení druhé řady Euforie vynesla šaty od Valentina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám