Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodina Beckhamů si vyrazila na dovolenou na Floridu a s fanoušky se na sociálních sítích podělili o pár vzpomínek. Victoria (50) ovšem vybrala i takový snímek, který u ní nebývá zvykem.

Bývalá zpěvačka a nyní úspěšná návrhářka se totiž nechala zvěčnit ve sportovním úboru skládajícím se z podprsenky a kraťásků, ze kterých jí koukal zadeček.

Na to, že se oproti jiným hvězdám Victoria svým fanouškům odhalená ukazuje opravdu velmi sporadicky, je to jedna z jejích nejodvážnějších fotek za poslední dobu. Beckham oslaví v dubnu 48. narozeniny a vypadá to, že s pomalu se blížící padesátkou mnohem častěji odhaluje víc kůže.

Na sérii fotek z pobytu na Floridě se samozřejmě objevoval i její manžel David (48) a jejich děti. S sebou vzali i Victoriiny rodiče a na fotkách se objevila i Mia Regan, přítelkyně Romea, a snoubenka Brooklyna Beckhama Nicola Peltz, které už také patří do rodinného klanu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám