Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koupání ve studené vodě přichází na chuť stále více lidí. Otužování u nás praktikuje Eva Decastelo, Nela Boudová nebo Roman Vojtek. Odhodit svršky v zimě tentokrát vyzkoušela i Patricie Pagáčová (35).

„Ty kráso, dneska jsem si dala vrchol svého otužování,“ svěřila se herečka, která se nechala zvěčnit nahá u jezírka a své tělo skrývala pod ručníkem. „Respektive, já se neotužuju, takže ze sauny do sněhu, zpátky do sauny, pak do jezírka a zas do sněhu,“ prozradila herečka, která si víkend se svou rodinou užívá na Vysočině.

Maminka několikaměsíční Bibiany se udržuje ve formě cvičením jógy, kterou praktikovala už před těhotenstvím. A také pravidelným pohybem v přírodě. A jak sama tvrdí, v pohodě je v době mateřství také díky pomoci své rodiny. „Hodně mi s malou pomáhá manžel a také moji rodiče. Bez nich bych to nezvládla,“ řekla nám herečka, která už naplno naskočila do práce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám