Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přípravu na první velkou akci v letošním roce rozhodně nepodcenila. Kamila Nývltová (34) byla jednou z hvězd, které vystoupily na slavnostním koncertě Legenda Zdeněk Borovec. K nedožitým 90. narozeninám věhlasného textaře se na jevišti pražského Divadla Broadway sešla řada známých tváří.

„Textaře Zdeňka Borovce jsem vždycky milovala, protože jsem na jeho textech vyrostla a díky tomu jsem poznala a milovala muzikál Dracula, Monte Cristo, a to už jako malá. Díky jeho textům jsem si přála jednou hrát v muzikálech, což se mi splnilo,“ svěřila se nám Kamila Nývltová, která pravidelně zpívá písně z muzikálu Dracula, jehož byl Zdeněk Borovec spolu s Karlem Svobodou, autorem.

„Koncert byl úžasný, sešla se tam skvělá parta muzikantů a mých kolegů zpěváků a jsem neskutečně šťastná, že jsem si mohla zazpívat píseň z muzikálu Kleopatra, ve kterém aktuálně hraji,“ řekla nám Kamila. Na slavností koncert dorazila zpěvačka v sexy modelu. „Šaty byly z mé skříně, dovezla jsem si je za zahraničí,“ řekla nám Kamila, které to v černém modelu s vysokým rozparkem opravdu slušelo. Záznam koncertu odvysílá 26. února Česká televize.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám