Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na dvě desítky umělců vzdalo hold českému textaři Zdeňku Borovcovi k jeho nedožitým 90. narozeninám. Na koncertě Legenda Zdeněk Borovec se na jevišti Divadla Broadway objevila řada známých tváří, které publiku zazpívaly ty nejznámější muzikálové písně.

Na první velkou akci letošního roku bylo také nutné řádně se obléknout. Což rozhodně nikdo nepodcenil. Dámy z šatníku vytáhly své velké večerní róby a někteří pánové dorazili také ve smokingu. Mezi ně patřil například zpěvák Daniel Hůlka (55) nebo moderátor Aleš Háma, který slavnostním večerem provázel.

Ostatní pánové, kteří se objevili na jevišti, pak volili oblek. Mezi zpěvačkami, které textaři Zdeňku Borovcovi, jež stojí za muzikály Dracula, Monte Cristo či Bídníci, vzdaly hold byly Leona Machálková (56), Heidi Janků (61), či Kamila Nývltová (34). „Šaty byly z mé skříně, dovezla jsem si je za zahraničí,“ řekla nám Kamila.

Mezi účinkujícími nechyběla ani vnučka Zdeňka Borovce, a to Františka Stropnická. Její sestra Anička Stropnická a dcera Martina Stropnického do divadla doprovodila svou babičku, vdovu po textaři Dagmar Borovcovou a maminku Lucii Borovec. Záznam slavnostního koncertu odvysílá 26. února Česká televize. Kdo se v Divadle Broadway objevil se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám