Hlavní obsah
Článek

Britney Spears (42) se podělila s fanoušky na sociální síti o zrcadlová selfie, na nichž je, jak ji pánbůh stvořil. Bradavky sice zakryla rukou a intimní partie smajlíkem v podobě srdíčka, aby jí Instagram fotografie nesmazal kvůli cenzuře, ale ani tak nenechala fanouškům příliš prostoru pro představivost.

Už v minulosti se párkrát předvedla nahoře bez. A i tentokrát tím zjevně chtěla vyjádřit svou nezávislost. „Nikdy jsem se necítila víc jako svobodná žena,“ popsala snímky. U příspěvku nicméně nepovolila komentáře.

Od té doby, co v listopadu znovu nabyla svéprávnosti, je Britney na svém profilu o něco odvážnější. A nejen to. Konečně opět může řídit vlastní auto nebo si dát skleničku vína.

Jejím opatrovníkem byl 13 její otec Jamie, který se na podzim vzdal nuceného opatrovnictví, po nekonečných soudních bitvách, které s ním jeho dcera sváděla.

Ani vztahy s ostatními příbuznými, jmenovitě její sestrou Jamie Lynn a matkou Lynne, nejsou o moc lepší než s otcem. Na druhou stranu ji ale potkalo aspoň štěstí v lásce. V září se po čtyřech letech vztahu zasnoubila s partnerem Samem Asgharim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám