Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Trenérka Hayley Madigan, která proslula v televizi i na sociálních sítích díky cvičícím videím, svým sledujícím předvedla, že nemusí mít dokonalé křivky, aby vypadali dobře na fotkách.

Hayley sdílela dvě zrcadlové selfie, které pořídila jen několik vteřin po sobě. Na jednom snímku má zadek plochý a výrazně menší, zatímco na druhém krásně kulatý a plný.

„To, jak nás vnímají ostatní, je jenom o tom, jak pózujeme,“ nechala se slyšet. „Vezměte si například snímek nalevo. Mám prohnutá záda a vytlačené boky, aby hýždě vypadaly větší a plnější,“ popsala, jak na pózu.

„Je v pořádku takhle pózovat, ale dá to práci. Musíte vynaložit úsilí,“ dodala. „Lidé, které sledujete online takhle pózují na každém snímku a v každém videu. Takže se s nimi nikdy nesrovnávejte, protože takhle ve skutečnosti nevypadají,“ připomněla sledujícím, kterých má na Instagramu už skoro půl milionu.

Ačkoliv Hayley proslula jako fitness guru, promuje hlavně pozitivní vnímání těla. Před pár týdny se například pochlubila snímkem v prádle, na kterém nechala vyniknout strie a ďolíčky na zadečku.

Fanynky ji za její přístup opěvují. „Díky, hned se cítím mnohem líp,“ komentují její příspěvky. „Vypadáš skvěle, je báječné, co děláš,“ fandí jí také.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám