Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je rozhodně nejpotetovanější českou tenistkou. Tereza Martincová (27) podlehla kouzlu tetování, i když to ve světě tenisu není vůbec obvyklé.

„Dřív to pro mě bylo náročnější a byla jsem víc na očích. Teď už není tetování jen negativní nálepkou, ale stává se módou,“ řekla Super.cz Tereza, která bere tetování jako svou součást.

Obrázky na jejím těle jsou výrazné. Na levé paži nemá mnoho místa, které by nezdobil inkoust pod kůží. „Nikdy jsem se nesetkala s tím, že by mi to škodilo. A to ani u sponzorů,“ mávla rukou tenistka.

Tetování je pro ni často odměnou za dobře zahraný zápas. „Většinou se neodměňuji nákupem nějaké věci. Spíš jdu na tetování,“ prozradila Tereza.

Přesný počet kérek Martincová nezná. „Když se třeba jen podívám na svou ruku, tak vidím, jak je zabarvená. Nevím, jestli bych to měla brát jako jedno celé tetování, nebo všechno zvlášť. Neznám tedy přesný počet,“ říká Martincová, která aktuálně nemá vymyšlené, co si nechá na tělo zvěčnit v budoucnu.

Reklama

Další články

Načítám