Hlavní obsah
Famous
Článek

Herec a zpěvák David Hasselhoff (59) nabyl dojmu, že když chodí s velšskou dívkou Hayley Roberts a objevuje se teď často v britském bulváru, bude o něj ve Spojeném království zájem. Naplánoval si na únor a březen tohoto roku turné po sedmi britských městech. A musel ho teď zrušit. Neprodalo se dost lístků ani na to, aby mohl pokrýt náklady.

David chtěl během sedmi večerů bavit britské fanoušky povídáním, humorem a písničkami. Jenže o takovou show zřejmě není mezi Brity zájem. „Kupte si hned teď lístky, nebo turné bude muset zrušit,“ varovala Hasselhoffovy fanoušky jeho nová milenka Hayley na Twitteru. Napsala to v neděli 15. ledna, druhý den však David turné zrušil.

Turné je zrušeno, jedno vystoupení ale hvězda seriálu Knight Rider přece jen mít bude. Vystoupí 2. března v Londýně. „Není tajemstvím, že se lístky neprodávaly tak dobře, jak David doufal, takže nakonec se rozhodli, že turné zruší. Ale David se stále těší na londýnské vystoupení a na to, až se tam potká se svými fanoušky,“ píše The Sun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám