Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože loňský rok koncertování příliš nepřál, houslista Jaroslav Svěcený (63) trávil poslední den v roce před publikem. Novoročním koncertem ve vyprodané bazilice ve Staré Boleslavi zahájil rok 2022 a prozradil, jaké si dal předsevzetí.

„V dnešní zavirované době si člověk může dát předsevzetí jen jedno. Být zdravý,“ svěřil se Super.cz houslista. „A spolu s osvícenými pořadateli připravit, a hlavně realizovat, co možná největší počet krásných koncertů, které nám všem přinášejí radost a absolutní naplnění naší práce,“ dodal hudebník, který se i letos plánuje podívat do zahraničí.

„Pokud bude možnost výjezdu mimo republiku, tak mě čekají koncertní cesty do Finska, Libanonu, Indonésie, Chorvatska, co se tuzemských aktivit týče, chystám natáčení dvou CD, připravuji dramaturgii 4 letních festivalů a dvou zcela nových projektů, které s potěšením oznámím v momentě, kdy je začneme realizovat,“ dodal Svěcený.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám