Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Victoria (50) a David (48) Beckhamovi trávili poslední dny roku 2021 u moře se svými dětmi a nezapomněli se pochlubit pár snímky i na sociálních sítích.

Módní návrhářka se po dlouhé době ukázala v minišatech, a to dokonce ve dvou modelech. V černých s potiskem si pořídila fotku přímo na pláži a připsala jen krátké: „Rodinný čas na sluníčku.“ Jak Victorii sluší ukazovat nožky, se můžete podívat níže v galerii.

Na dalším snímku už líbá svého manžela Davida na zádi lodi. I pro tuto příležitost oblékla minišaty, tentokrát černé, které vypadají jako z dob, kdy byla ještě aktivní Posh Spice. „Miluji tě,“ napsala Victoria ke snímku.

Ani David nezahálel, a ke konci roku přidal dokonce sérii fotek z uplynulého roku, kde se nacházela i jedna při polibku s jeho ženou. „Speciální momenty s lidmi, za které jsem nejvíce vděčný, miluji vás,“ dodal k fotkám, kde se kromě jeho ženy objevovaly také jejich čtyři děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám