Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S manželem mají na rok 2022 velké plány. Herečka a divadelní principálka Romana Goščíková s režisérem Karlem Janákem, který naposledy stál za štědrovečerní pohádkou Jak si nevzít princeznu, dokonce společně chystají i seriál.

"Plánů máme hodně. Otázkou je, co se bude moci uskutečnit, vzhledem k obecné situaci. Ale doufám, že většina. V divadle máme naplánované tři premiéry. Jde o jeden thriller a dvě komedie, přičemž jednu mi píše Karel. Je na aktuální téma současného společenského dění, extrémů různé korektnosti," začala s výčtem Romana.

"A co se týče dalších plánů s manželem, já se během covidové éry stala trošku producentkou. V létě, v červenci a v srpnu, natáčíme osmidílný seriál pro televizi Prima. Karel ho režíruje a já produkuji a budu tam taky hrát," těší se Romana, které manžel ve svých projektech dával vždy jen menší role, tentokrát bude mít jednu z důležitějších dějových linek.

"Tu jsem si ale dala vzhledem k pozici producentky víceméně sama. Ale musím říct, že Rudolf Hrušínský, který psal scénář, mi ji napsal na tělo," upřesnila herečka, s níž jsme si v našem videu popovídali i o soukromí. V rámci vyprávění o synovi prozradila, že se malý Ondřej objevil už ve dvou reklamách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám