Hlavní obsah
Článek

Už počtvrté prožila Andrea Pomeje (35) Vánoce ve společnosti přítele Petra Plačka. Letošní svátky pro ni ale nebyly jen ve znamení klidu a pohody. Vdova po herci Jiřím Pomeje se s námi podělila o vánoční historku, která se odehrála před Štědrým dnem.

„Chtěli jsme oslavit svátky také s mými rodiči a vydali jsme se za nimi do vesničky u Loun. Okolo jedenácté večerní jsme chtěli jet domů. Auto přítel Péťa nastartoval, aby se vyhřálo. Ale z nějakého důvodu se vůz zamkl a klíčky zůstaly vevnitř v zapalování,“ začala historku dýdžejka, kterou v té chvíli napadaly ty nejhorší scénáře.

„Můj tatínek měl ráno odjíždět na pražskou záchranku, a vypadalo to, že neodjede. Uvažovali jsme o rozbití okénka, ale představa, že pojedeme v té hrozné zimě s profukujícím autem a budeme muset hledat na Štědrý den servis, byla hrozná a nápad jsme zavrhli.“

Nakonec si Andrein přítel a otec poradili jako zkušení vykradači aut. „Tuhle patovou situaci jsme nakonec vyřešili. Můj tatínek a Péťa otevřeli auto drátem. Nějakou dobu to trvalo, ale pak se naštěstí podařilo,“ oddychla si Pomeje, která tak mohla Štědrý den oslavit v klidu s dcerou, partnerem a jeho rodinou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám