Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sympaťáci ze Šumperka, kapela O5 a Radeček, nadělili svým fanouškům jako vánoční dárek nový videoklip. Bratři Polákovi a jejich kolegové v něm nechali nahlédnout i do svého soukromí a ukázali své partnerky a děti.

Jde už o čtvrtý klip z poslední desky BRA3, tentokrát jde o video k singlu Chtěl jsem jen říct. Mini album vyšlo v květnu a obsahuje pět skladeb včetně stejnojmenného megahitu BRA3, který se už 10 měsíců drží v TOP 5 CZ nejhranějších písní v ČR.

Klip popisuje kapelový život, který se z velké části odehrává na cestách v dodávce, kdy jsou muzikanti odloučeni od svých blízkých. Zároveň se dějem prolínají rodinné záběry ze soukromého života členů O5 a Radeček. V závěru dokonce děti a partnerky přebírají roli protagonistů příběhu.

„Píseň i klip je poděkováním našim rodinám. Život s muzikantem je řehole, a ani naše holky to s námi nemají lehké. Například nemáme společné víkendy, které kvůli koncertům málokdy trávíme doma," přiznal zpěvák Tomáš Polák. „Na druhou stranu je v klipu spousta záběrů z našich rodinných archivů, které dokazují, že se dětem i ženám věnujeme a snažíme se jim vše maximálně vynahradit," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám