Hlavní obsah
Článek

Rozchod zpěvačky Moniky Bagárové (29) a zápasníka MMA Machmuda Muradova (34) vzbudil zejména u fanoušků někdejší hvězdy SuperStar velký rozruch. Většina z nich má jasno v tom, že viníkem rozchodu je Muradov, který podle nich dal přednost pracovním aktivitám v Uzbekistánu před rodinou v Česku.

Ani Bagárová, ani Muradov ale důvody rozchodu nespecifikovali. "Lidi se scházejí a rozcházejí, myslím, že to pro oba bude takhle lepší," řekl Super.cz Muradov.

Monika Bagárová s přítelem Machmudem Muradovem

"S Machem jsme se rozešli z mnoha důvodů. Oba se ale budeme snažit, aby Rumince v životě nechyběl úsměv a radost ze života," uvedla Bagárová s tím, že potřebuje víc času, aby se s rozchodem vyrovnala.

Bagárová se dočkala obrovské vlny podpory od celebrit i fanoušků a stáhla se ze sítí.

Muradov se naplno věnuje práci a zveřejňuje snímky z Uzbekistánu, kde rozjíždí vlastní soutěže MMA. Na sociálních sítích ukazuje fotky s vládními špičkami i záběry z tréninků, kde nešetří úsměvy, což fanoušky Bagárové hodně naštvalo.

Muradov je v Uzbekistánu nesmírně populární, a tak ho lidé zahrnují pochvalnými komentáři. Mezi ně se ale vmísily i ty, které ho obviňují z toho, že se kvůli práci v Uzbekistánu vykašlal na rodinu. „Muž, pro kterého je kariéra víc než rodina a vlastní dítě, není muž,“ vzkázala mu jedna z žen.

Další se nesly v podobném duchu, desítky komentářů, které Machmudovi spílaly za to, že se podle nich vykašlal na rodinu a jednou toho bude litovat, Muradov přes noc nekompromisně smazal.

Pod jeho příspěvky už najdete jen pochvalné komentáře týkající se převážně jeho zápasnické kariéry. Slova podpory pro zpěvačku a porotkyni ze SuperStar a vzkazy pro Muradova tak zůstaly na profilu Moniky Bagárové. „Prohrál svůj největší zápas,“ zněl jeden z nich.

Bagárová a Muradov spolu žili téměř tři roky. Mají spolu dceru Ruminku, která se narodila loni v květnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám