Hlavní obsah
Článek

Do loňska jsme ho znali jako Petra Rajcherta, letos se představitel Otakara ze seriálu Život na zámku rozhodl změnit příjmení, a také se v létě oženil s přítelkyní Evou, s níž má rok a půl starého syna Tomáška. A to není zdaleko všechno.

Petr Hradil, jak nyní jméno herce a moderátora Dobrého rána s Českou televizí zní, bude opět otcem. Jeho čtyřicetiletá manželka byla těhotná už na svatbě, ještě to na ní ale nebylo téměř vidět. Navíc se pár domníval, že se jim narodí tentokrát holčička.

V noci na Štěpána ale Petr na svých sociálních sítích informoval o novince. Postoval fotografii pořádně velkého manželčina bříška, na němž má položenou hlavičku jeho Tomášek. Do jeho úst také vložil novou informaci."Brácho, jseš tam? Naši mi půl mého života tvrdí, že ano, ale já vidím jen mámu s břichem!," napsal Hradil k fotografii. Super.cz mu okamžitě gratuloval, jak se mu rodinka rychle rozrůstá, což potěšeně kvitoval. "Není čas," smál se třiapadesátiletý Hradil.

Petr se tak v únoru stane otcem třetího syna. Nejstaršího Petra, který si jeho původní příjmení ponechal, má s první ženou Markétou, která mu hrála manželku právě v seriálu Život na zámku. Jeho druhou ženou byla Bára Srncová, s níž se loni rozvedl a děti spoli neměli. Se současnou ženou Evou se poznal díky natáčení dokumentu o kapele Chinaski, na němž spolupracovala.

Reklama

Další články

Načítám