Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aneta Vignerová (36) prožije první Vánoce, která bude pořádně vnímat její syn Jiříček. Ten v únoru oslaví druhé narozeniny.

"Těším se moc. Jak vidím vše rozsvícené, tak ještě o to víc. Jiřík už je větší, na vše kouká, vše pozoruje," řekla Super.cz Vignerová.

Zatímco řada jejích kolegyň plní sociální sítě videi s pečením cukroví, Aneta přiznala, že se chystá jen na jeden druh. "Jednu dobu jsem koukala na televizi na pořad o pečení, kde byl Josef Maršálek a byla jsem z něj paf. Objednala jsem si cukroví od něj," přiznala modelka.

Se synem se chystá jen na pečení perníčků. "Rozhodli jsme se se ségrou, že budeme dělat perníčky, Aby mohl Jiříček s námi, je hodně akční. Cukroví ale u nás nemá takový úspěch jako salát, řízky, klobásy," přiznává.

Vánoce budou v kruhu rodinném. "Budeme velká rodina pohromadě. Těším se na to moc," dodala na rozsvícení vánoční zahrady ve Slovanském domě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám