Hlavní obsah
Článek

Jitka Asterová (64) je všeobecně známá svým otevřeným přístupem k sexu. Nyní svůj koníček hodlá proměnit v živobytí. Herečka poslední rok a půl pravidelně navštěvuje různá města ve Spojených státech, kde absolvuje nevšední kurzy.

„Jezdím tam na prodloužené víkendy za Čechoameričankou, která mě do této oblasti zasvěcuje," říká Asterová. Naposledy herečka navštívila odbornici přes sex a lidské vztahy Abigail Grotke před dvěma týdny a obrovsky si cestu užila.

Asterová celou věc považovala za recesi, ale nyní si klidně dovede představit, že si třeba za rok otevře vlastní agenturu, která bude pomáhat v otázce mezilidských intimních vztahů.

„Už mám několik svých klientů. Její rady si ověřuji na svých kamarádech a funguje to. Daří se mi díky tomu i v osobním životě," říká.

Kromě toho, že je Jitka Asterová naprosto spokojená po pracovní stránce jako moderátorka pořadu Prominenti na TV Barrandov, tak je velmi šťatná i v soukromém životě. „Lví podíl na tom má právě paní Abigail," přiznává, ale nechce být nijak konkrétní: „O svém soukromí jsem mluvila devět let v éteru a teď už nebudu říkat nic, snad jen to, že procházím velmi šťastným obdobím. Jestli někoho mám a kdo to je ze mně nedostanete,“ mlží Asterová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám