Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kráska Lucie Smatanová (38) není před objektivem žádný nováček. Modelka bodovala v soutěži krásy v roce 2009 a od té doby se stále aktivně věnuje modelingu. Při posledním focení, které absolvovala v Praze, se rozhodně nenudila a byla ráda, že si z práce odnesla jen obyčejnou rýmu.

„Focení kolekce návrhářky Michaely Couture proběhlo koncem listopadu v Praze, kdy bylo 6 stupňů. V modelingu je standardní, že letní kolekce se fotí v zimě a zimní v létě, vše musí být nafocené dopředu,“ svěřila se Super.cz Smatanová, která v rudém modelu vypadala naprosto senzačně.

„V zimě to beru jako otužování, během focení se soustředím na práci a často nevnímám nic jiného. Foukal vítr, takže jsem i přes skvělou práci celého týmu nastydla, ale výsledek stál za to,“ dodala modelka, která si focení i navzdory nepříznivému počasí užívala. Po práci v Česku se opět vydává za hranice, kde působí už několik let.

„Několik přehlídek teď muselo být přesunuto na příští rok. O to víc se těším na focení nové kampaně v Rakousku, která mě čeká ještě do Vánoc. Na příští rok chystám zajímavé projekty, o kterých budu informovat na Instagramu,“ dodala Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám