Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finále reality show Svatba na první pohled mělo pro některé páry šťastný konec, například učitelé Klára a Michal dodnes zamilovaně vrkají. To se ale nedá říct o Kadrim a Andree, kterým experti taktéž předpověděli dle psychologických a biologických testů vzájemnou kompatibilitu, ale až čas ukázal, že na happy end nedojde.

Ve velkém finále mezi nimi proběhla menší výměna názorů a už tehdy bylo jasné, že dosavadní soužití v lásku nepřeroste, dokonce nechtěli pokračovat ani v přátelství. Několik měsíců po natáčení se do sebe pustili na sociálních sítích, kde jeden na druhém nenechal nit suchou.

„Zklamal mě, protože ke mně nebyl upřímný. Lhal mi ohledně toho, že finančně vypomáhá rodině, přitom splácí ve Švýcarsku své dluhy za hraní na automatech. Což je hlavní důvod, proč nemůže Švýcarsko opustit hned. To bylo též projednávané téma v rozhovoru s experty, v televizi to ale nezaznělo,“ napsala blondýnka Andrea, které se fanoušci opakovaně vyptávali, čím přesně ji Kadri zklamal.

Andrea zároveň potvrdila, že zpřetrhali veškeré kontakty, a navíc přiznala, že je v současné době zamilovaná do někoho jiného. „Já si žiju teď též po svém, po boku milujícího muže,“ svěřila.

Její slova nenechala Kadriho chladným a vyjádřil se na svém profilu. „To, co jsi předvedla, je excelentní herecký výkon. Neurážíš tím jen mě, ale i moji rodinu. Nedokážeš si ani představit, čím jsme si museli projít a procházíme,“ napsal Kadri, který zřejmě narážel na fakt, že v průběhu natáčení svatební reality show ho navždy opustil nemocný tatínek.

„Svými výmysly mě úmyslně pošpiňuješ. Jsi rozmazlené, nevyzrálé a nevychované děcko. Asi zapomínáš, proč náš experiment nevyšel. Od druhého týdne jsi se vracela k bývalému příteli,“ pustil se do Andrey. „Celou dobu se točilo vše kolem tebe. Choval jsem se k tobě hezky, vycházel ti maximálně vstříc a bavil se s tebou otevřeně. Přeju ti, ať dospěješ, ukázala jsi svůj charakter. Být tvůj rodič, styděl bych se za tebe,“ dodal.

Ve Svatbě na první pohled spolu v posledním dílu, kde společně oslavili předčasně Vánoce, zůstaly tři páry: učitelé Klára a Michal, svérázná Romana s vtipálkem Jardou a Mirka s Petrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám