Hlavní obsah
Článek

Už se skoro zdálo, že válka mezi Simonou Krainovou (51) a Agátou Hanychovou (38) je zažehnána, ale už tu máme další kolo bitvy. Dva roky poté, co si obě modelky vjely do vlasů kvůli Simonině exmilenci Hudlerovi, kvůli němuž jeho bývalá láska Agáta na Krainovou žárlila, se totiž Hanychová znovu do své starší konkurentky pustila. „Měla by dostat titul Matka roku,“ rýpla si kolegyně, která v úterý zapomněla klíčky v autě, a jejího syna museli vyprošťovat hasiči.

„Nemyslela jsem to nijak zle. Naopak. Ráda bych se s ní podělila o titul Matka roku, který mi dal jeden časopis,“ vysvětlila Super.cz svůj status na Facebooku Agáta. Ta se po narození vlastního syna ocitla na pranýři kvůli tomu, že prý místo péče o malého obráží kluby a paří. To však Hanychová tvrdě odmítla.

A zatímco kdysi na Krainovou útočila prý i fyzicky a posílala jí hodně vulgární vzkazy (Simona jí odpovídala, aby konečně dospěla), tentokrát se drží při zemi. „Po porodu jsem vůbec nějaká zklidněná. Ale faktem je, že já bych při své inteligenci nikdy dítěti klíčky od auta na hraní nedala. Mám pro něj jinačí hračky,“ tvrdí Agáta.

Reklama

Další články

Načítám