Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Objevte značku SIKU – generacemi prověřené modely autíček, stavebních, záchranářských a zemědělských strojů, zábavu pro děti i sběratele.

U SIKU si vyberete z několika herních řad, díky kterým si děti v pokojíčku postaví doslova celý svět:

1. SIKU FARMER

2. SIKU SUPER

V řadě SIKU FARMER najdete modely všech strojů, které farmář potřebuje ke své práci na poli nebo v lese.

SIKU SUPER, to je pravý městský život s modely vzácných sportovních aut, policejních vozů, ale i bagrů, jeřábů či lodí.

SIKU WORLD, jinak také SIKU SVĚT, je skvělá kulisa pro ještě nápaditější hru. SIKU SVĚT jsou variabilní sestavy silnic, krajiny a doplňky pro ještě větší kreativitu při hře.

SIKU WORLD ve městě

Chce si vaše dítě užít den ve městě jako požárník nebo policista pronásledující lupiče? Žádný problém. Díky modelu policejní stanice může vaše ratolest zažít loupežné přepadení a policejní honičku jako ve filmu.

Foto: Olymptoy
Den na policejní stanici SIKU WORLD

Stačí si sestavit stanici z montážních dílů podle ilustrovaného návodu. Díky skvělému modulárnímu systému push-fit to bude pro dítě hračka. A pak už si jenom posvítit světlometem na zloděje a při přepadení nezapomenout spustit alarm.

Ve městě se toho ale děje mnohem víc. Poplach! Vedle showroomu s drahými auty začalo hořet. Honem zavolat na požární stanici, aby neshořelo vystavené Porsche. Ještěže hasičský vůz dorazil za chviličku a požár uhasil.

SIKU WORLD na venkově

Dost bylo ruchu velkoměsta, pojďme se podívat, co se děje na venkově. Ve stáji u koní je pořád tolik práce. Farmář musí nejdříve traktorem uložit na seník balíky sena. Pak ho čeká čištění stájí. A nakonec musí zkontrolovat silo s uloženým krmivem, aby měli koníci dostatek potravy.

Foto: Olymptoy
Práce na venkově se SIKU WORLD

Nevíte, jaký svět bude pro vaše děti ten nejzábavnější? Nevadí. Všechny herní řady SIKU se dají skvěle kombinovat, a navíc si se všemi modely děti vyhrají i samostatně.

Ten pravý herní svět vyberete v online hračkářství mrakyhracek.cz. Pokud chcete svůj svět doplnit i o RC model, podívejte se na naše tipy pro perfektní výběr.

Další články

Načítám