Hlavní obsah
Článek

Hvězda české popmusic Petra Janů (71) má za sebou nejtěžší období svého života. Osud k ní na sklonku loňského roku rozhodně nebyl milosrdný. Šestnáctého prosince totiž po rok trvající nemoci zesnul její manžel, producent Michal Zelenka. Petra se sice z jeho smrti už oklepala, ale přesto ve své první zpovědi po pohřbu manžela tvrdí, že by už nikdy nic podobného nechtěla zažít. „Loňský rok byl strašidelný,“ prozradila.

Nejenže přišla o milovaného muže, navíc jí ho osud vzal jen krátce před nejkrásnějšími svátky roku. „Jsem ráda, že jsem svátky ve zdraví přežila. Štědrý den jsem strávila u tety ve Slaném, šla jsem mamince na hrob a pak jsem byla u tatínka. Pětadvacátého jsme už s kamarádkou a jejím bratrem jeli na chalupu. Tam jsem si v lese čistila hlavu. To mi dělá moc dobře,“ řekla Petra ve VIP zprávách na Primě. Předsevzetí si nedává, ale věří, že už ji nečeká žádné nepříjemné překvapení.

„Modlím se a doufám, že ten letošní rok bude lepší než ten loňský. Přeju si, abych byla zdravá a všichni kolem mě. Ten loňský byl strašidelný a už na něj ani nechci moc myslet. Každá myšlenka totiž bolí jako čert. Snažím se koukat dopředu,“ říká. Oporu hledá u svých fanoušků.

„Mě nabíjí každé vystoupení, těším se jak malé dítě na lidi, kteří přijdou, zatleskají, usmívají se a tak. To je pro mě teď největší vzpruha. Letos mám jubilejní rok. Čtyřicet let budu na scéně, také budu slavit kulatiny. Proto bych měla mít podzimní narozeninové turné. Jako třešinku na dortu bych si udělala na své narozeniny devatenáctého listopadu Lucernu,“ těší se neuvěřitelně vyrovnaná čerstvá vdova.

Reklama

Další články

Načítám