Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Tereza Kerndlová (37) vypadá skvěle a zásluhu na tom má správná péče o pleť a její maminka.

„Vždy si na tom hrozně zakládala a jeden čas i dělala kosmetičku, takže jsem od ní byla naučená, že nikdy nešla spát nalíčená, odlíčila se, natřela se hydratačním krémem. V 90. letech si dokonce vyráběla svoje masky z tvarohu, vajíček, domácí peelingy a tak,“ svěřila Super.cz zpěvačka na otevření nové pobočky fitness centra.

„Je mi 35 a o tu pleť se vážně starám. Používám masky, krémy, snažím se hodně spát, hodně pít a nic víc v tom není,“ prozradila nám brunetka svůj zaručený recept.

Mimo jiné padlo v rozhovoru téma na život v zahraničí, kde je její pěvecká kariéra upozaděná. „Asi jsem už trošku zestárla a už tak nelpím na kariéře, mám už jiný pohled na to, když se člověk pořád za něčím žene,“ krčí rameny.

Po kontaktu s fanoušky a koncertech se jí ale zasteskne. „To neznamená, že nemám ráda svoji práci. Naopak, chystám hodně intenzivně nové album. Není to tak, že bych se na to vykašlala, ale už věnuji pozornost i jiným věcem, jako je vztah, rodiče, pohoda, klid v duši a čistá hlava,“ dodává s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám