Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Los Angeles proběhla premiéra snímku Being the Ricardos, ve kterém si hlavní roli zahrála Nicole Kidman (56).

Herečka se ve filmu převtělila do ikonické televizní hvězdy Lucille Ball. Tu měla původně hrát Cate Blanchett (54), ale ta se na poslední chvíli role vzdala.

Na premiéru zvolila Nicole nádherné šaty bez ramínek, což jí v jeden moment málem zajistilo víc pozornosti, než by si přála. K róbě měla štrasové sandálky, které ji ale zlobily, tak si je přímo na červeném koberci začala upravovat.

To samozřejmě nemohla udělat bez hlubokého předklonu. Rázem se blesky rozblikaly ještě intenzivněji, přítomní fotografové si přece nemohli dovolit nemít zachycené případné faux pas, kdyby k nějakému došlo. Nicole vše naštěstí ustála s grácií.

Na premiéře jí dělal doprovod její herecký kolega Javier Bardem, který si ve snímku zahrál Desiho Arnaze. Film je dramatem inspirovaným skutečným příběhem dvou hlavních postav a ve skutečném životě i partnerů z úspěšného seriálu I Love Lucy, kde Desi Arnaz a Lucille Ball hráli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám