Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vtipálci Kazma a Bruno z Fajn rádia nabídli Jitce Asterové (64) parádní kšeftík - moderování pořadu o sexu po šedesátce. A to za neuvěřitelný honorář padesát korun!

Kluci si z Jitky samozřejmě stříleli. O tom ale oblíbená moderátorka neměla ani ponětí. „Mělo by to být něco ve stylu Sex po šedesátce,“ vylíčil moderátor coby ředitel smyšleného rádia do telefonu Jitce svůj nápad. Ta však o podobnou nabídku neměla zájem. „Dělat pořad pro starší lidi mě vůbec neláká," odpověděla.

Ani s nabídkou na pořad pro děti ale kluci neuspěli. „To si ze mě snad děláte pr*el, nebo co?“ smála se Jitka. „Muselo by mě to zajímat finančně a to zřejmě zajímavé nebude.“ A měla svatou pravdu.

„My jsme tady moderátorům zvyklí platit nějakých patnáct korun za hodinu, ale u Vás si uvědomujeme, že jste přišla z velkolepého rádia, že jste hvězda. Takže tady by ten honorář byl vyšší. Asi o nějakých padesát korun,“ pokračovali Kazma s Brunem. „Bylo by to na jeden den v týdnu, na půl hodiny,“ dodali ještě.

Když se pak s Jitkou rozloučili slovy „Na shledanou paní Janečková“, šla i ostřílená moderátorka do kolen. Poslechněte si jeden z nejšílenějších rozhovorů v českém éteru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám