Hlavní obsah
Článek

„Položila mi ruku na rameno, podívala se mi do očí a řekla: ‚Pojď, Williame. Jdeme zpívat‘.“ Takhle vzpomíná princ William (41) na galavečer v roce 2013, na němž skončil na jednom pódiu s Taylor Swift (34) a Jonem Bon Jovim při zpěvu legendárního songu Livin´on a Prayer.

Šlo o charitativní večer ve prospěch organizace Centrepoint, která podporuje mladé bez domova.

„Když jsem si sedl, abych si poslechl Jona Bon Joviho, řekl jsem si, hotovo, padla. Dostanu večeři a možná budu mít příležitost si popovídat s pár lidmi, znáte to, jako když už nejste v práci. Nenapadlo by mě, co se bude dít dál,“ zavzpomínal v podcastové sérii Time to Walk.

Taylor Swift seděla vedle prince, a když zazněly první tóny zmiňované skladby, otočila se k němu a vyzvala ho.

„Dodnes netuším, co to do mě vjelo,“ přiznal budoucí král. „Ale upřímně, když se vám Taylor Swift podívá do očí, dotkne se vaší paže a řekne ‚pojďte se mnou‘, zvednete se jako štěňátko a jdete. ‚Jasně, to vypadá jako super nápad, jdu za vámi‘,“ popsal situaci, na niž vzpomíná i po osmi letech.

Princ však přiznal, že byl velmi nervózní, potil se a neuměl všechna slova. Jít na pódium pro něj znamenalo vystoupit z komfortní zóny.

„Spousta lidí si asi myslí, že na pódiu nemám problém, když mívám proslovy, a není jich málo. S projevy opravdu nemám potíž, ale nezpívám,“ uvedl.

„Ale když už jednou vystoupíte z komfortní zóny, musíte se s tím popasovat,“ doplnil s tím, že je v pořádku se nebrat příliš vážně a někdy ze sebe třeba i udělat pitomce. „Jsem s tím úplně v pohodě.“

Reklama

Další články

Načítám