Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marie Pojkarová (68) přichází s novým hitem. Country diva, která se díky písni Pejskové se koušou stala hvězdou českého internetu, nevystupuje v novém videu v hlavní roli, ale prostor tentokrát přenechává své dceři Petře (17). Loni v létě spolu na březích Vltavy natočili k písni Krásný léto videoklip.

„Petra po mě zdědila jako jediná z mých tří dětí hudební nadání, a tak jsme toho využily. Zavzpomínala jsem na své zážitky z dovolené na Filipínách, Shanghaji, Kubě a napsala jsem pro ni veselou a hravou píseň o létě,“ rozpovídala se Marie.

V klipu účinkuje pestrá sestava postav z české společenské scény jako je například zpívající spisovatel Richard Sacher nebo věštkyně Helen Silvan. Tato výstřední dáma je jednak sestrou paní Pojkarové, ale také osobní kartářkou Dominiky Mesarošové.

Holky Pojkarovy si natáčení videoklipu velmi užily. „Já jsem Richardovi v jednom záběru zmalovala zadnici starým mečem, to mělo být takové středověké pirátské gesto. A abych tomu dodala trochu peprnou příchuť, oblékla jsem si přitom na sebe pouze spodní prádlo se síťkou," směje se autorka videoklipů, u kterých hřeje a mrazí zároveň. „Víte, napoprvý vám to bude připadat divný, napodruhý taky, ale napotřetí pochopíte, že se vám to prostě líbí," komentuje Pojkarová rodinný počin. Je zbytečné videoklip jakkoli komentovat. Musíte ho vidět na vlastní oči!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám