Hlavní obsah
Článek

Poté, co se Barbados stal republikou, byla zpěvačka Rihanna (36) zvolena národní hrdinkou. Nejznámější reprezentantka této země dorazila na ceremoniál v oranžových saténových šatech, a jen co se přestalo řešit, jak moc jí to slušelo, začalo se spekulovat, že je v očekávání.

Spekulace vyvolal příspěvek na Twitteru, který hlásal, že hudebnice čeká prvního potomka s rapperem A$AP Rockym. Šlo sice o nepodloženou informaci, ovšem někteří fanoušci jsou přesvědčení, že Rihanně bylo v šatech vidět těhotenské bříško.

Fotografie z ceremoniálu si můžete prohlédnout v galerii níže a posoudit sami. Zpěvačka ani její partner spekulace o těhotenství zatím nekomentovali. Ostatně, co se jejich soukromí týče, nejsou zrovna sdílní ani jeden.

O jejich vztahu se začalo mluvit už v roce 2018. Chvíli tvrdili, že jsou pouze dobrými přáteli a spolupracovníky, až o dva roky později, když svět obletěly fotky, jak se líbají, vztah víceméně potvrdili.

Rapper tehdy doprovázel Rihannu právě na rodný Barbados, kde měli společně strávit i vánoční svátky. V květnovém rozhovoru pro magazín Vogue ji pak označil za “svou dámu“ a “lásku svého života“.

Jako oficiální pár se blýskli na červeném koberci letos v září na charitativním bále Met Gala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám