Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V show Česko Slovensko má talent se představil padesátiletý Slovák Rastislav, který patřil k nejvystresovanějším účastníkům soutěže. Rozhodl se zazpívat píseň Vrať trochu lásky mezi nás od Money Factor. Sám by se do Talentu nikdy nepřihlásil, ale jeho bratr byl jiného názoru.

„Přihlásil mě můj brácha z Anglie, nemohl přijít, ač jsem ho také přihlásil, ale nestihl to. Před publikem jsem nikdy nezpíval,“ přiznal Rastislav, který byl nervózní už jen z rozhovoru s moderátory.

Pak ale s obrovskou trémou musel předstoupit před porotu. Ač to nejprve nevypadalo dobře, píseň se mu povedla. Jakub Prachař i zbytek poroty se nejprve smáli, ale Rastislav jim svým zpěvem vyrazil dech. Prachař byl překvapený, že nikdy neviděl nikoho takhle sevřeného strachy, aby dokázal zazpívat tak dobře. Na ukázku se podívejte ve videu.

Hned po tomto posledním castingovém dílu se v pátečním Talentu koná takzvaný „velký třesk“, kde porota vybere semifinalisty a diváci hned po skončení budou moci hlasovat koho ještě pošlou do finále.

Reklama

Další články

Načítám