Hlavní obsah
Článek

Je to pár dní, co Miroslav Etzler (59) zveřejnil zprávu, že leží s covidem a oboustranným zápalem plic v nemocnici. Herec nebyl očkovaný a s informací o svém zdravotním stavu se svěřil kvůli tomu, aby apeloval na to, jak je očkování důležité.

Dosud měl zcela odlišný názor než jeho bratr, novinář Tomáš Etzler, který je dlouhodobě zastáncem vakcinace a kvůli svému nedávnému výroku, že lidé nenaočkovaní proti covidu-19 neumírají dostatečně rychle, vzbudil velký rozruch.

Na dotazy na bratrův zdravotní stav redakci neodpověděl, vyjádřil se však na sociální síti, kde se na téma ohledně zdravotního stavu jeho bratra strhla diskuze. Na zprávu, že by měl zvážit své vyjádření, odpověděl jasně.

"Já si zase myslím, že lidé, celoživotní astmatici by se měli nechat v šestapadesáti očkovat a neměli by být bezohlednými sobci, zejména, když jsou otcové malého kluka," nebral si s bratrem servítky Etzler.

Miroslav Etzler si je přitom své chyby moc dobře vědom. "Nenechat se očkovat byla obrovská chyba. Prosím, pokud můžete, udělejte to!!!" apeluje na ty, kteří ještě s vakcinací otálí nebo jsou jejími odpůrci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám