Hlavní obsah
Článek

Hana Zagorová (†75) a Marek Ztracený (39) si pro své fanoušky připravili překvapení. Společně nazpívali vánoční duet, ke kterému vznikne i videoklip. Ten se natáčel v kostele na Malvazinkách v Praze.

Písnička se jmenuje Vánoce jako dřív a bude mít premiéru symbolicky na první adventní neděli. Autorem hudby i textu je právě Marek Ztracený.

Čerstvý držitel Českého slavíka si spolupráci se Zagorovou pochvaloval. „Už dlouho jsem si přál mít s Hankou písničku. Když jsem složil tuhle vánoční, hned jsem jí zavolal, jestli si ji poslechne a má chuť a sílu ji se mnou nazpívat,“ prozradil Super.cz zpěvák.

Reakce prý byla téměř okamžitá a Hanka byla nadšená. „Byla to původně písnička o minulých Vánocích, ale „bohužel“ se hodí i k těm letošním. Je to vlastně takový malý pokus o záchranu Vánoc, o kterých nám opět tvrdí, že možná nebudou, a věřím, že se s tím textem i posláním ztotožní většina lidí,“ míní Ztracený.

Zagorová se do nazpívání duetu pustila i přes velké bolesti, trápí ji totiž nalomené obratle a lékaři jí naordinovali klidový režim. „Já trpím strašně. Ale jenom kvůli němu, musím říct, protože mám nalomené tři obratle a měla bych ležet v posteli. Když mě uvidí páni profesoři, tak se budou hodně, ale hodně zlobit,“ řekla Showtimu Zagorová s tím, že ji bolí úplně všechno, ale byla to strašně krásná práce.

„Marek je senzační a já mu hrozně gratuluju ke Slavíkovi, protože to byla spanilá jízda. Vůbec se nedivím, protože to je člověk, kterému aspoň já věřím každičký slovo, protože mu jde rovnou od srdce,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám