Hlavní obsah
Článek

Novou vítězkou kulinární show MasterChef se stala šestadvacetiletá account manažerka Veronika, fanouškům soutěže známá jako Besky. Kromě trofeje, kterou si převzala z rukou porotců Radka Kašpárka, Jana Punčocháře a Přemka Forejta, získala také milion korun.

Nyní se Besky představuje na uměleckých snímcích, jak jinak než s tematikou jídla. Rekvizitami se stala vejce, kremrole, které posloužily místo natáček, kusy masa, které jako kouzelnice tahá z klobouku, i zelenina. Autorem snímků na téma „Steak and cake“ je Petr Kozlík.

„Focení s Petrem a vlastně s celým týmem bylo pro mě neuvěřitelné. Cítila jsem se poprvé v životě jako nějaká hvězda. Jejich profesionalita, smysl pro detail a rychlost, s jakou mi měnili outfity a vizáž, byla extrémní. Fakt to byl zážitek na celý život,“ popsala Besky své první profi focení.

A jaká je její oblíbená fotka? Vybrala dvě.

„Rozhodně kouzelník s masem a vajíčko. Fotka s volskými oky byla kaskadérský kousek. Dvě vajíčka mi tekla a jedno bylo studené a mrzla mi ruka. A výsledek? Posuďte sami!“ vyzvala své fanoušky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám