Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Okolnosti vztahů jejich rodičů neumožňovaly, aby se mezi Seanem Lennonem (46) a jeho o dvanáct let starším bratrem Julianem budovalo pevné sourozenecké pouto už v dětství. S matkou Juliana Cynthií Powell se John Lennon rozvedl v roce 1968, když se začal scházet s matkou Seana Yoko Ono.

Zatímco starší vyrůstal ve Velké Británii, mladší s rodiči v New Yorku. Cestu k sobě bratři našli až v dospělosti. „Sean je člověk, na kterém mi záleží víc než na čemkoli jiném na světě,“ říká Julian.

„Jsou přátelé už asi dvacet let a postupem času si jsou čím dál bližší. Lidé o nich mluví jako o nepřátelích, bylo tam hodně bolesti a mnohé z toho i veřejně, ale to už neplatí,“ píše Daily Mail. Sama Yoko Ono Juliana bere jako součást rodiny. „Milují se,“ říká Seanova matka.

Společně bratři dorazili i na premiéru dokumentu The Beatles: Get Back, která se konala v Los Angeles. Na večírku se pak potkali také se Stellou McCartney, dcerou dalšího legendárního „brouka“ Paula McCartneyho. Poté spolu bratři odjeli na road trip po Kalifornii.

Oba se věnují hudbě, Julian žije v Maroku, Sean zůstal v New Yorku.

Reklama

Další články

Načítám