Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kulinářská show, v níž se utkali šéfkuchaři Radek Kašpárek, Jan Punčochář a Přemek Forejt, dospěla ke svému konci. Souboj na talíři se natáčel po celé České republice, což účinkující kvitovali, zároveň šlo o časově velmi náročný projekt, který je často odváděl od rodin. Závěrečná tabule tak byla prostřena pro nejbližší populárních šéfkuchařů. Jako takové malé poděkování za trpělivost partnerek i dětí.

Jan Punčochář ke stolu pozval manželku Veroniku a děti Rózu a Matěje, Radek Kašpárek usedl po boku manželky Andrey, dcer Sáry a Natalie a syna Sebastiana a Přemka Forejta podpořila Eva Burešová (30) se synem Nathanielem.

„Toho natáčení měli opravdu hodně, bylo to náročné, ale já jsem naštěstí z branže, takže vím, co to obnáší a do čeho jsem šla. Jen mi ho občas bylo fakt líto, protože byl hotovej,“ popsala zpěvačka a herečka Eva Burešová.

Veronika Punčochářová už se těšila, až manžel bude více času trávit doma: „Bylo to náročné, hodně náročné, nejen pro nás, co jsme zůstali doma, ale i pro kluky. Když přijížděli domů, byli úplně vyždímaní,“ uvedla.

Mužskou ruku v domě uvítá i Andrea Kašpárková, která měla na starost kupu dětí, z toho jedno miminko. Radek má z předchozího vztahu dvě dcery, ona jednu a spolu mají malého synka. „No, těším se, že to skončí, být doma sama někdy i na čtyři děti je opravdu zážitek. Holky jsou skvělý, ale samozřejmě, že se těším na manžela,“ uvedla.

Trojice šéfkuchařů během léta a podzimu natočila celkem třináct epizod, natáčení jedné trvalo tři dny.

Reklama

Další články

Načítám