Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rapper Martin Pohl alias Řezník (35) vyhrál na Českém slavíkovi ocenění v kategorie hip hop & rap. Zároveň od pořadatelů převzal 100 tisíc korun, o které ho připravilo vyřazení z ankety Český slavík v roce 2013, kdy by jinak vyhrál kategorii Hvězda internetu. Pořadatelé ho tehdy vyřadili ze Slavíka, protože se jim nelíbily jeho vulgární texty, a tak rapper přišel i o finanční odměnu.

Teď je prý konečně spokojený. A navíc na sebe opět strhl pozornost, když se pustil do stavu české pop music i existence samotné ankety.

„Česká pop music je už roky na úplném dnu, nekopíruje zahraniční trendy, a když si občas naladím v autě rádio, udělá se mi fyzicky zle. Tohle je takový žebříček toho, co poslouchají ženské 50 až 60 plus. U nás jsou šikovní progresivní umělci, ale ti v tomhle sále nesedí,“ nechal se slyšet drsný rapper.

Namíchl tím například zpěvačku Moniku Bagárovou (29), jež Řezníka označila za shnilou a plesnivou osobu, která schovává svou tvář za maskou. To ale Řezníka vůbec neurazilo. Moniku Bagárovou totiž vůbec nezná.

„Na Moniku Bagárovou se nezlobím, pořádně ani nevím, o koho jde. Vlastně mě to dost pobavilo a baví mě i nenávistný komentáře od zhrzených posluchačů český popmusic - tetelím se blahem,“ prohlásil Řezník.

„Chodí mi stovky gratulací a pochval mojí "děkovný" řeči - bylo mi ctí prezentovat názor velký skupiny lidí, kteří to cítí stejně. Panáci z showbizu jsou teď uražený, ale možná je tahle léčba šokem posune správným směrem,“ míní s tím, že je spokojený „se svým kilčem“.

„Mise Slavík splněna! Šel sem si pro svý kilo - proto jsem hecoval hlasování. Kilo mám a beru tím celou aféru za uzavřenou. Ještě jednou díky moc všem za hlasy, tu cenu a splacenej dluh mám jen díky vám,“ uzavřel Řezník.

Reklama

Další články

Načítám