Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kterou celebritu někdy nezradil outfit? Vykukující prádlo nebo i intimní partie nejsou v Hollywoodu ojedinělou záležitostí, ale Kristen Stewart (34) se za jednu takovou „nehodu“ docela stydí.

Na nejprestižnější módní události roku, bále Met Gala, který proběhl letos v září, seděla u jednoho stolu s tenistkou Emmou Raducanu a herečkou Whitney Peak. A omylem jim ukázala bradavky, když si svlékala halenku značky Chanel.

„Byly tam poprvé, tak jsem je vítala u stolu se slovy, že už jsem to párkrát absolvovala, a ony na mě hleděly dost vystrašeně. Podívala jsem se dolů a moje bradavky byly přímo před jejich obličeji,“ popsala v rozhovoru pro magazín People.

Rudá studem se jim herečka omluvila. „Určitě si říkaly, kdo je ta stará potrhlá herečka. Nejspíš si o tom budou vyprávět ještě dlouho,“ dodala představitelka princezny Diany.

Začátkem měsíce Kristen oznámila, že se zasnoubila s krásnou scenáristkou Dylan Meyer. Ta ji požádala o ruku po dvouletém vztahu.

Stewart aktuálně sklízí ovace za ztvárnění princezny Diany v dramatu Spencer. Ačkoliv z obsazení fanoušci nejprve nebyli nadšení, kritici na její herecký výkon pějí chvály. Spencer má v Česku premiéru 2. prosince.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám