Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Petr Vojnar (48) a zpěvačka Lucie Vondráčková (44) tvoří již několik měsíců pár. Bok po boku se pravidelně objevují na společenských akcích, kde také nedávné spekulace o tom, že je jejich vztah minulostí, vyvrátili.

Vztah jim klape a někdejší zpěvák chlapecké skupiny T-boyz svěřil, že společně hodlají trávit také letošní vánoční svátky. „Budeme spolu, ještě jsme se o tom nebavili, je to ještě daleko, jak je covid, tak se vše neustále mění, takže nějaký plán uděláme začátkem prosince,“ svěřil se Super.cz moderátor na křtu charitativního kalendáře Pes a celebrita.

„Zatím nemá smysl nic plánovat, o to je to jednodušší, že se člověk jako každý rok nestresuje už od října, protože stejně neví, co bude. Teplo by mi nevadilo, ale úplně nejsem typ, že bych musel na Vánoce někam pryč. Mám rád Vánoce v Praze, já si raději lehnu k pohádkám doma,“ dodal Petr Vojnar, který sám pro psí kalendář pózoval, Lucka pak byla s kolegyní Aničkou Slováčkovou kmotrou kalendáře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám